***Utdelingen er over :-)***

Hei!

Jeg starter blogg, og ønsker å gi bort noen frø. Dette er sorter jeg enten har mer enn nok av, eller av forskjellige grunner ikke velger å dyrke i år. Kanskje jeg ikke hadde plass, eller har tatt egne frø.

Jeg garanterer ikke at alt vil spire, men det burde være gode sjanser for det. Det er blant annet en mengde med «kulturarv-tomater» fra forskjellige land, noen solsikker, og litt variert utvalg av grønnsaker (og noen blomster). Det jeg ønsker er at frøene går til noen som virkelig har lyst å prøve dem.

Om du er interessert i å bytte frø – vel, jeg har egentlig nok frø for i år allerede, men hvis det er noe du mener jeg absolutt burde prøve, er jeg åpen for forslag.

Framgangsmåte:

  1. Se denne listen for beskrivelse av frøene. Her er det lenker til beskrivelser, og det står også hvilket år frøet er kjøpt/høstet. Der hvor det står på posen, har jeg skrevet inn «Best før»-dato. (De eldste er fra 2014.)
  2. Fyll ut dette skjemaet for å oppgi hvilke frø du vil ha!
  3. Jeg sender deg en e-post om du er blant de heldige. Da ber jeg om postadresse, samt muligens penger til porto.
  4. Du får frø i posten og dyrker dem. Gi meg gjerne beskjed om det spirer!

Forbehold:

  • Du må fylle ut svarskjemaet innen søndag 22. januar kl. 15.00 kl. 19.00.
  • Du kan krysse av så mange sorter du vil! Men «først til mølla»-prinsippet gjelder. Om noen sorter er populære, gir jeg til de første som melder interesse for den sorten.
  • Det er varierende mengder frø i posene. Om det er en populær sort vil du iallfall få 3-5 frø, men om du er den eneste som har ønsket seg den får du hele posen, det kan være opp til 25-30 frø.
  • Jeg garanterer ikke spiredyktigheten til frøene. Les beskrivelsen i listen. Jeg håper likevel at også tomatfrøene fra 2014 fortsatt har en sjanse.
  • Om det er mange som svarer, eller om du ikke bor i Norge, ber jeg om penger til porto.
  • Jeg sender først og fremst til folk i Norden.

Har du spørsmål? Send en e-post til hei@perskjokkenhage.no

Lykke til 🙂

 

Lagre